Europa

Vrijdag 2 oktober 2020

 

13 maart 2020 hebben we halsoverdekop de beslissing gemaakt om toch onze wereldreis af te breken. Dit omdat de reisadviezen over de hele wereld achter elkaar op rood gingen.  Ondertussen zijn we alweer een half jaar verder. Wat gaat de tijd hard! Robin en ik zijn weer helemaal gesettled in Nederland. Een leuk huisje in Dordrecht waar we waarschijnlijk langer in mogen blijven wonen, allebei een goede baan en blij om onder deze omstandigheden dichtbij onze naasten te zijn. Gelukkig is alles in onze omgeving nog covid-19 proof, laten we dat vooral zo houden.

 

Maar goed,  en nu? Onze reis afgebroken, weer terug in de vaste routine en typisch Nederlandse drukte.  Ik zelf vind het altijd fijn om ergens naar uit te kunnen kijken en alsnog dingetjes te plannen. Ondanks dat heel veel misschien niet meer kan, kijken we graag naar wat wel kan.

We hebben alweer genoten van diverse drukte loze uitstapjes in Nederland. Ideaal dat alles zo dichtbij is hier, Delft, Eindhoven, Bergen op Zoom, Loonse en Drunense Duinen, even op en neer naar Drenthe voor een nieuwe auto. José is gestart met haar motorrijlessen (2e grote wens op de bucketlist) en kijkt naar een laserbehandeling van de ogen voor het aankomende jaar. Robin heeft zn sportauto helemaal bestikkerd en is blij dat hij zijn hobbies allemaal weer dichtbij de hand heeft. Lamborghini rijden, Volendam, optredens voor het 60 jaar huwelijk van opa en oma, even de mast in op de Zeewind, Walibi... Wat is er alweer veel gebeurd en Nederland kan ook mooi zijn. We hebben het goed en zijn dankbaar:)

 

Het reizen blijft natuurlijk kriebelen dus we hebben gekeken voor een vakantie na de drukte van de landelijke vakantie periode. Eerst IJsland, toen Finland, Denemarken, Griekenland. Alles weer op negatief reisadvies vanwege de 2e golf. Op dit moment zitten we in de auto om vanmiddag naar Italië te vliegen voor een weekje vakantie. We hebben er ontzettend veel zin in met in ons achterhoofd een plan B en C in het ergste geval. We gaan er wat moois van maken, en net als op onze grote reis lekker de drukte vermijden. We houden jullie op de hoogte met hopelijk mooie plaatjes:)

 

Liefs Robin en José 

Maak jouw eigen website met JouwWeb