Buenos Aires deel 3

28 november 2019

Lekker een daagje genikst. Beetje filmpje gekeken en spelletje kaarten gespeeld. Goed luilakken is belangrijk af en toe😉

 

29 november 2019

Vandaag rondgeslenterd door de buurt. We hebben een lekker en goedkoop tentje gevonden, waar we eigenlijk de hele middag gehangen hebben. Bakkie koffie of pot thee met 3 croissantjes voor 2 euro. Het was vandaag black Friday, dus een beetje window shoppen. Scheelt op veel dingen gewoon 1/3e van de prijs. Jammer dat we niet wat meer ruimte in de backpack hebben voor een extra paar nikes of een goede geluidsinstallatie. Altijd wat te dromen hebben toch😊

 

30 november 2019

Vanmorgen achter de computer gedoken. Als je op allerlei reisadviezen zoekt op Pinterest en Google dan krijg je hier dus automatisch ook reclames over op Facebook etc. Door die reclames zie je prachtige plaatjes van over heel de wereld, en ik moet zeggen dat dit enorm verslavend werkt. In de basisschool heb ik ooit een presentatie gegeven over de Galapagos Eilanden, wat voor mij toen een onrealistisch paradijs was. Als we straks bij Peru zijn, zijn we dichterbij dan ooit. Dit is zeer waarschijnlijk een plek waar we nooit meer komen. Een retourtje vanuit NL is al snel 1200 euro en je bent nog eens 300 euro kwijt om alleen al op het land je voeten neer te zetten. Dan hebben we het nog niet eens over hoe lang je ervoor onderweg bent en de kosten om er te verblijven voor een weekje(!) We hebben dus een beetje geproefd van de prijzen etc. Ik ben een beetje nog in de hoop dat we dit gaan doen, maar laten we eerst Argentinië en Peru maar eens doortrekken. Het meest moeilijke aan reizen is het afwegen wat we wel willen zien en wat niet en wat we de bedragen wel waard vinden en wat niet. Robert zei voordat we vertrokken dat hij liever dingen goed ziet, dan heel veel dingen net niet zien. Dit houden we ook zeker in ons achterhoofd.

 

1 december 2019

Feestmaand! Vandaag zondagmarkt in San Telmo. Hier wilde ik heel graag heen, heerlijk over marktjes heen struinen. Genoten van de metro erheen. Er was een straatmuzikant die heel slim zijn gitaar bespeelde in de overvolle metro. Blijkbaar erg bekende liedjes voor de Argentijnen, omdat bijna iedereen mee danste, deinde of klapte. Heerlijk die sfeer! Gelukkig moesten we tot het einde mee, dus konden we de volledige rit meegenieten.

Vervolgens over de markt heen gelopen. Ook hier hing een gezellige sfeer en het was erg druk. Ik wilde graag een warm vest kopen, omdat El Calafate en El Chalten straks niet heel warm zijn waarschijnlijk. Lekker geluncht op het plein, waar we nog een mislukte poging hebben gedaan om mijn moeder te videobellen. Het internet en de Wi-Fi komen en gaan met vlagen, dus is af en toe beetje behelpen.

 

2 december 2019

Lekker een beetje gewinkeld, maar niets gekocht. Robin heeft nog een beetje gezocht naar Nikes, maar niet echt wat gevonden wat hij wilde. Besloten om de middag rustig aan te doen, morgen vroeg ons bed uit. Op naar ons nieuwe avontuur! We hebben er echt heel veel zin in!